AANBOD


Het opruimen van blokkades brengt je dichter bij jouw kern

Ik weet dat jij alles al in je hebt, wat je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn. Jij kunt er alleen nog niet bij. Omdat allerlei gedachten jou in de weg zitten, over jezelf en de wereld om je heen. Die blokkades vind je op de plekken waar het schuurt en knelt, in jezelf en in relaties met anderen. Alleen zijn dat nou juist vaak jouw blinde vlekken. Ik laat ze je zien, zodat we ze samen kunnen opruimen. Dan worden voor jou mogelijkheden zichtbaar, die eerder buiten jouw blikveld lagen. Zo nodig ik je uit om steeds een stap verder te zetten, dan je alleen had durven doen.

Jouw weg

Het is jouw ontdekkingsreis, jouw weg, en die wordt af en toe moeizaam en pijnlijk. Je gaat dingen tegenkomen die je tot dan toe (onbewust) voor jezelf verborgen hebt gehouden. Weet dat je het aankunt: anders was je hier nu niet geweest. Elke keer dat je struikelt en weer opstaat, heb je weer iets overwonnen wat in de weg lag op het pad naar jouw kern. En bij elke confrontatie die je met jezelf aangaat en die jij doorleeft, bij elke stap die jij dichter bij jezelf brengt, ga je – na de pijn en de tranen – steeds meer vrijheid en liefde ervaren in jezelf en de wereld om je heen.

Mijn aanbod

We gaan in gesprek. Jij vertelt mij ongetwijfeld wat er volgens jou aan scheelt en ik ga ook naar jouw onderbewustzijn luisteren. Zodat we de diepst verborgen stukjes van de puzzel ook boven water krijgen. Zo kan ik je helpen om al die lagen af te pellen die jou eerder hebben beschermd, maar die je nu in de weg zitten. Ik loop de hele weg naast je en ben bij je als het even heel zwaar is. En ben je daar doorheen, dan staat de volgende uitdaging al weer te wachten. Rust je eerst even uit, of zet je meteen die volgende stap? Het is aan jou.

Jij bepaalt het tempo. Hoe onze gesprekken verlopen en welke technieken ik daarbij inzet, laten we bepalen door wat jij nodig hebt en wat goed voelt.

Mijn tarief

Ik reken € 85 per uur. Dat is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven.
Sessies duren doorgaans 1,5 uur. De eerste afspraak begint met een gratis intake van een half uur. Als we met elkaar verder willen, gaan we direct aansluitend door met de eerste sessie.

Elk knelpunt een kans en een sleutel

Je bent zo vrij als jij jezelf toestaat te zijn. Want als je alles afpelt, ben je het uiteindelijk zelf, helemaal zelf, die voor jou de deur kan openzetten naar meer vrijheid, gezondheid en liefde. Kortom, naar meer levensgeluk.

En juist op de plekken waar het schuurt, botst en hapert, in jezelf en in de omgang met anderen, vind je jouw eigen, beperkende overtuigingen. Over jezelf, de wereld en over de mensen om je heen. Zo vormt elk knelpunt, hoe groot of hoe klein ook, een kans om de weg naar jouw kern vrij te maken. En een sleutel om die deur naar meer levensgeluk open te zetten. Maak er gebruik van!


Mijn toverkracht is om jou in verbinding te brengen met je innerlijke ik.

Onderschat niet welke betekenis jij kunt hebben voor een ander, gewoon door je pure zelf te zijn.

Als we leren onze boosheid weg te stoppen, leren we eigenlijk dat we onze grenzen niet mogen aangeven.